En clau local

Maleta 7 de cinema

160211_serveis-educatius_maleta-7-de-cine2 x web Maleta cedida temporalment per la Filmoteca de Catalunya (disponible en préstec al nostre CRP fins el juny de 2018), especialment recomanada per a grups d’ESO i Batxillerat.

Es tracta d’una caixa que ofereix una experiència lúdica i educativa que permetrà als alumnes conèixer el món del cinema a partir d’un recorregut pel procés creatiu i tècnic que suposa la producció d’una pel·lícula

Està organitzada en tres àrees temàtiques o ‘Sales Cinematogràfiques’: suports fílmícs, gèneres cinematogràfics i oficis del cinema.

Cada “Sala cinematogràfica” està estructurada en 4 activitats independents que permeten traçar un recorregut parcial o complet, segons els interessos de cada mestre i grup-classe.

Guia didàctica per al professorat   /  Informació complementària

Caixa NANOkit 2.0

NanoKit2

NanoKit 2.0 conté material didàctic divers sobre les àrees de la nanociència i nanotecnologia, representatives de la darrera gran revolució tecnològica, encara en desenvolupament. S’estructura en 8 blocs o paquets: superfícies, nanoencapsulació, materials, nanomedicina, nanopartícules, piezoelèctrics microscopi i nanotecnologia: oportunitat o perill ?.

Permet un treball transversal, preferentment per a l’alumnat d’entre 2n d’ESO i 1r de batxillerat, que es pot abordar des de les àrees de ciències, tecnologia i matemàtiques, però també fins i tot des de la filosofia.

El kit va acompanyat de dos dossiers (fitxes de l’alumne i del professor), molt ben elaborats, amb exemples ja desenvolupats d’activitats possibles.

Periòdicament, des de diferents institucions, s’ofereix formació directament relacionada (com ara els Cursos NanoEduca(octubre – novembre 2016 i gener – febrer 2017, ICE UB), els Juliols de la UB (juliol 2017) i el Curs d’estiu d’actualització en nanociència (juliol 2017, ICE UAB). Tanmateix, no és imprescindible per a l’ús del kit.

Enllaços d’interès, relacionats:

Què és la nanociència / Contingut del NANOkit /  Materials addicionals NANOkit 2.0  /  Material per activitat  /  Projecte Nanotecnologia CESIRE  /  Formació d’estiu en nanociència (UAB)  /  Formació d’estiu en nanotecnologia (UB)

Anglès (2 a 6 anys)

 Bandera_anglesa_petita

Conté 18 llibres de contes il·lustrats per als més menuts, dels quals 13 són de gran format.

Veure’n el contingut

Anglès (6 a 8 anys)

Bandera_anglesa_petita Conté 24 llibres de contes + 2 dossiers.

Veure’n el contingut

Anglès Educació Infantil

 Bandera_anglesa_petita La maleta consta d’un total de 21 llibres, 5 dels quals inclouen un CD.

Veure’n el contingut

Anglès Cicle Inicial

Bandera_anglesa_petita

Recull de 39 documents (llibres, contes, DVD, CD-Rom,…) per a motivar l’alumnat en l’aprenentatge de la llengua anglesa.

Adreçat a: Cicle Inicial d’educació primària.

Veure’n el contingut

 

Anglès: Còmics, llibres de lectura i Anglès en imatges

Bandera_anglesa_petita Conté 30 llibres, de quatre col·leccions diferents: col·lecció de còmics anglès/català (editat per The Walt Disney), col·lecció My First Reading Book amb CD’s, col·lecció Time for a Story i Told You amb CD’s  (editorial Combel) i col.lecció Un mètode visual mot fàcil: L’anglès en imatges.Adreçat a: CM i CS de primària.

Veure’n el contingut

Anglès: Coneixement del medi natural i social

 Bandera_anglesa_petita Conté 20 llibres, en anglès, per treballar l’àrea de Coneixement del Medi natural i social.Adreçada a: CM i CS de primària.

Veure’n el contingut

Anglès: Contes clàssics de lectura

Bandera_anglesa_petita La maleta conté: 22 contes clàssics de lectura en anglès. 

Adreçada a: CM i CS de primària

Veure’n el contingut

 

Sing out loud. Children’s songs

Bandera_anglesa_petita Conté 20 pòsters plastificats més un CD-ROM amb cançons per a l’aprenentatge de la llengua anglesa.Inclou 20 exemplars de l’adaptació del conte “Mary and her little lamb”.

Es tracta d’un material editat i publicat per l’Office of English Language Programs of the United States Department of State.

Veure’n el contingut

Mètode Advanced English@live

 Bandera_anglesa_petita

És un mètode per aprendre anglès, de nivell intermedi. Comença amb un nivell intermedi-baix. També se’n poden beneficiar els estudiants de nivell avançat, ja que hi ha una gamma de coneixements que van des dels més generals fins als més específics, com són els adreçats al món professional i de l’empresa.

Adreçat a: professorat i alumnat

Veure’n el contingut

Maleta viatgera de Poesia

 Poesia

Conté 35 llibres de poesia i tres dossiers d’activitats per a Cicle Inicial, Cicle Mitjà i Cicle Superior de Primària (realitzats pel CRP d’Osona i l’Extensió de Perafita).

Veure’n el contingut

James i el préssec gegant, de Roald Dahl

 James_Roald_Dahl Lot de llibres per fer lectura conjunta (“15 exemplars: llibres iguals”).Llengua catalana 

 

CM i CS de primària

 

Veure’n informació

Alícia en el país de les meravelles, de Lewis Carroll

 Alicia_pais_meravelles Lot de llibres per fer lectura conjunta (“15 exemplars: llibres iguals”). 

 

1r i 2n Cicle d’ESO

 

Llengua catalana

 

Veure’n informació

Maleta CEPSE: Imaginació 13-14 anys

Maleta imaginacio Conté 25 llibres (novel·les), de títols diferents, per fomentar la imaginació i la lectura.

 

Llengua catalana.

 

Veure’n el contingut

 

Maleta CEPSE: Imaginació 6-8 anys

 Maleta imaginacio Conté 32 llibres (contes i novel·les), de títols diferents, per fomentar la imaginació i la lectura. 

 

Llengua catalana i Llengua castellana.

 

Veure’n el contingut