En clau local

Visita a l’Espai Pedrolo: un nou recurs educatiu

 Espai_Pedrolo_1  Espai_Pedrolo_2

La visita que el CRP va programar pel professorat el passat dia 27 d’octubre, ha tingut com a objectiu presentar un nou recurs. Va anar a càrrec d’Adelais de Pedrolo, filla de l’autor, i de Carme Bergés, directora del Museu Comarcal de Cervera, responsable del projecte museogràfic.

Al castell de Concabella, a la Segarra natal de Manuel de Pedrolo s’acaba d’obrir aquest nou espai que, a través de l’exposició permanent “Pedrolo, més enllà dels límits”, ens convida a la reflexió a partir de l’obra crítica, sincera i sempre compromesa d’aquest prolífic escriptor. S’hi  troba, també, el seu fons documental obert a la recerca i la investigació.

La visita es va aprofitar per conèixer breument un altre espai del castell, “Els secans de Lleida”, de la mà de Dolors Pont, dinamitzadora de l’equipament. Veieu el cartell de l’activitat que s’inclou dins el marc del VIIIè Pla de Dinàmica educativa.

Comments are closed.