En clau local

Projecte “De pati a jardí” a la Llar d’infants Patufet de Guissona

La Llar d’Infants Patufet acaba d’estrenar dos sorrals ben singulars. Han estat construïts amb materials de proximitat: grava, arena, argil·la i palla de la zona. Un cop els sorrals de fang es van eixugar, s’inicià la fase final, consistent en l’aplicació d’una capa de morter de calç amb pigments naturals, per tal de cobrir-los i  protegir-los, i alhora donar-los consistència i bellesa.

Els petitons es van meravellar, tot descobrint els detalls que s’hi han incrustat (miralls, pedres de colors, ampolles, pots…) i que ajuden a dibuixar formes, llums i ombres màgiques.

Els treballs han estat dirigits per un arquitecte bioconstructor de l’empresa Caseta de palla. La col·laboració de l’AMPA ha estat imprescindible, així com la d’amics i famílies d’ex alumnes que hi van donar un cop demà, sense oblidar el suport que Encís i l’Ajuntament de Guissona els han ofert. Podeu veure’n més imatges al seu facebook.

 Sorral_Patufet

Comments are closed.