En clau local

Projecte comú de lectura dedicat a Roald Dahl

Roald_Dahl

Es tracta del PCL del proper curs 2017-18. Anirà adreçat a tots els nivells (des de l’escola bressol fins a secundària). El CRP facilitarà una maleta amb diferents materials sobre l’autor per treballar aquest autor.

Serà un projecte obert i, per tant, el professorat podrà triar qualsevol  novel.la o conte seus. També hi ha la voluntat d’obrir aquest PCL a diferents llengües (català, castellà, anglès, francès…)  i a tots els nivells educatius (des de l’escola bressol fins a l’ ESO).

Es podran treballar els següents temes: l’autoestima, relacions néts-padrins, bons. dolent, grans. petit, la màgia, els somnis…

Tots els centres interessats en participar en el projecte ho haureu de comunicar al CRP (crp-segarra@xtec.cat).

Així mateix, informem que el proper curs 2017-18 hem preparat un taller, dins del PFZ de la Segarra, per potenciar un punt de trobada literària entre les etapes d’educació obligatòria (activitat codi 6080031608) . En aquest cas per dinamitzar la lectura d’aquest autor i per apropar les dues etapes educatives (primària i secundària).

Comments are closed.