En clau local

Projecte de lectura: La màgia de Roald Dahl

Roald_Dahl

Aquest nou projecte comú de lectura a l’entorn de l’obra de Roald Dahl  és una proposta d’animació a la lectura, oberta als centres educatius.  Tracta de promoure el desenvolupament de les competències bàsiques tot facilitant la participació dels centres educatius, biblioteques públiques i entitats que s’hi vulguin sumar.

Està  organitzat pel CRP del Segrià a partir d’un seminari format per coordinadors/res de biblioteques de CRP i biblioteques escolars de primària i secundària. També hi participen representants d’institucions i entitats de Lleida ciutat ( Museu  de Lleida , Ajuntament, Consell Comarcal  i altres).

Els eixos de treball del seminari  queden definits en tres objectius:

1- Dinamitzar la  lectura

2- Fer xarxa entre biblioteques escolars, biblioteques públiques i altres entitats

3- Fomentar l’intercanvi de bones pràctiques en el treball de dinamització de la lectura als centre.

Els centres i professorat que vulgueu participar i formar part del projecte heu d’omplir i trametre aquesta fitxa a crp-segarra@xtec.cat. Vegeu més informació sobre material en prèstec (CRP i biblioteques de la comarca) i propostes de lectura que us poden ajudar.

Comments are closed.