En clau local

2018 Any Pedrolo a la Segarra

Manuel_Pedrolo En motiu d’aquesta efemèrides, el proper 18 de maig el Departament d’Ensenyament té previst organitzar una jornada pedagògica sobre la figura de l’autor, al Castell de Concabella, adreçada als docents. De moment, hom pot consultar el dossier de premsa de Any Pedrolo, elaborat des del Departament de Cultura de la Generalitat i la Institució de les Lletres Catalanes i un recull de recursos didàctics elaborat pel CRP de la Segarra.

Entre d’altres activitats que s’aniran anunciant, a Cervera es prepara, per l’abril, l’activitat  “Des d’uns ulls d’home. La dona vista per Pedrolo”, a càrrec de Màriam Serrà, dins l’Aula d’Extensió Universitària Canciller Dou.

Pàgina web www.anymanueldepedrolo.cat

Manuel de Pedrolo al Portal de les Lletres Catalanes 

Perfil a Twitter: @AnyPedrolo_2018  https://twitter.com/AnyPedrolo_2018

Comments are closed.