En clau local

Itinerari pels espais de la Guerra Civil a la Segarra

“Línia L-2. Itinerari pels espais de la Guerra Civil a la Segarra” és un projecte de divulgació dels diferents indrets comarcals que van marcar els esdeveniments més propers del conflicte, que s’inscriu dins els Espais de Memòria del Memorial Democràtic de Catalunya.

S’estan finalitzant els treballs de senyalització del recorregut que, partint de Cervera (Clot dels Àubens), passa per Concabella, el “Camp d’Aviació” (prop de l’Aranyó), els afores del Canós i tornada a Cervera (Cementiri, passeig Balmes i Universitat).

Més informació: Oficina de Turisme del Consell Comarcal (C/Major, 115, Cervera. Tn. 973. 531 303), www.memorialdemocratic.net i www.lasegarra.org.

En relació amb aquest tema podeu visitar també:

http://www.mapadelamemoria.com/

l2guerra1.jpg

Comments are closed.